Eindhoven nästa…

Idag skall jag åka till Nederländerna (närmare bestämt Eindhoven) för att besöka min protestillverkare Össur på deras europakontor.

Det kommer bli riktigt roligt då jag kommer hem på lördag igen så nu väntar några dagar med god mat (hoppas jag) och underbara möten med roliga människor.
Vi skall få rundvandring på Europakontoret, samt medieträning (behöver jag det haha). Sen under fredagen ska vi har “Running camp” och då kommer vi bli fotograferade samt filmade av press från olika länder som följer oss under dessa dagar. Så det kan hända att man kommer med på någon bild igen haha.
Vi är ca 20 ambassadörer från Europa som har blivit inbjudna så detta ser jag verkligen fram emot.
Jag fick just ett meddelande på WhatsApp från chauffören som skall hämta mig på flygplatsen som bekräftade att han fått all info om min flight.
Det är alltid lika spännande att flyga för jag är så orolig att min löparprotes kommer att hamna fel så jag vågar aldrig checka in den, utan den åker med i handbagaget och ni kan ju gissa hur det ser ut när den är isärskruvad 😀 (blir nästan alltid frågad om bad jag har i väskan och att de vill titta).

Kommer att hålla alla uppdaterade via bloggen så nu hoppas jag bara att flyget är i tid!…