Du är värd det!


Dagens fredagsinlägg är ett brev från mig till dig. Ett meddelande som ger dig en mild påminnelse om att var och en av er är värd det. Vad är det, frågar du? Tja, för det första, för att du är värd det är så mycket mer än en marknadsföringsfras som utvecklats av fransmännen i början av 80-talet för att få dig att köpa kemiska hårfärgsprodukter.

Eftersom du är värd det handlar det om att du är värd att leva det liv du drömmer om, du är värd att respekteras, du är värd att ta bort din mask och vara den som du väljer att vara.

I denna dag och ålder växer vi mot en mycket individualistisk, höguppnåelig kultur där det verkar finnas lite utrymme för fel. Tryck är det som många känner när allt de vill ha är en känsla av tillhörighet.

Lita på dig själv, och var dig själv medan du är en del av ett samhälle som finns för att inspirera och stödja dig, lyssna och lära dig mer och, viktigast av allt, börja älska dig själv. Många av oss är enbart inriktade på att älska alla omkring oss, uppfylla våra skyldigheter och göra vad vi ska göra. Att glömma oss själva är en enkel följd.

För att helt älska alla omkring oss måste vi först älska oss själva. För att skapa en bättre värld måste vi hitta, utveckla och lyssna på vår röst först. För att bli en del av ett samhälle inom ett individualistiskt samhälle måste vi först öppna våra hjärtan. Att leva varje dag som dagen innan är lätt, men du är värt mer.

Du är värd att skapa lycka för dig själv och din omgivning. Glädje bygger förtroende, och du är värd att vara säker på dina förmågor. Du är värd att bryta regler och skapa nya. Du är värd det.