Det gäller att hitta luckorna… Familjen först, sen fritid!

Om du är som jag, har du mer hobby än du kan räkna med: golf, löpning, cykling, gym, etc. Det är svårt att ägna tid till även en av dem under veckan, så min lista över hobbyer ser ut mer som en “bucketlist” än en lista över saker jag älskar att göra. Som nybliven småbarnsförälder kan jag säga att varje tid man kan få för att ägna åt sin “hobby” tycke jag man ska unna sig, oavsett vad klockan är på dygnet.

Igår vid 20:00 så tyckte jag att vi hade varit inne lite mycket så jag tog med barnen (utom Tim då) på en cykeltur vilket dom älskar. Det som inte visste var att jag skulle ta med dom på en 7-8km runda med ganska mycket backar.
Jag fick ju höra lite klagomål i uppförsbackarna men när det var nedför, då kom glädjen tillbaka igen.
Det viktiga i det hela var att de fick röra på sig och jag lovar att de sov gott efter det.

När klockan slog 05:10 idag, precis när jag var klar med matning och läggning av lilla Tim, så tittade jag ut och såg att det var sjukt fin morgon. Så jag snörade på mig golfskorna och drog till golfbanan.
Jag var först ut haha, inte ens banarbetarna var på plats när jag slog ut på första tee.

Spelet gick ganska bra, finns ju en del att jobba på som vanligt, men jag spelar för lite just nu för att jag ska kunna kräva mer. Golf är ju verkligen en sport som man måste spela för att hålla sig i form.

Nu blir det en god frukost, sen vänta på att familjen ska vakna (det kan ju ta tid haha)…
Hoppas ni får en underbar dag mina vänner!