Det finns en känsla…


Det finns en känsla som är djupt rotad i oss som flödar nu och då. En känsla som är så otvetydigt stark att det i ett ögonblick kan leda oss att överväga hela vårt liv och världen som omger oss. Känner du känslan av känslor där du bara känner så mycket tacksamhet för att du lever? I det exakta ögonblicket känner du dig övervunnen av en känsla som jag gillar att kalla det.

Det här är inspirationen som lever inom oss, men ytan är mer dominerande när vi är bland våra anpassade omgivningar. Detta kan överföras i form av folk eller platser. När vi känner känslan av inspiration på den nivån uppmuntrar vi oss att börja omge oss med andra som vibrerar på samma nivå och väg som vi gör. Det är dags att ändra samhällsnormen för att konkurrera mot varandra. Istället för att konkurrera, låt oss samarbeta med varandra. Börja med att sprida positivitet, inspiration och slutligen lycka till alla som du stöter på. Om du vill ha lycka till dig själv, men känner inte att du behöver dela den med andra, stäm ut, för att du ännu inte har förstått den djupare betydelsen av denna typ av värld jag skriver om idag. Detta är ett uppvaknade för mina vänner, min själsstam. Det här är att visa er alla som tillsammans kan vi vara storheten.

Jag skriver detta eftersom jag nyligen har stött på några själar under den senaste månaden som ännu en gång har inspirerat mig att leva ett liv jag alltid har längtat efter att leva men kände mig aldrig stödd i. MY DREAM WORLD! Vill du inte vara avskild från denna storhet? Omgiv dig själv med det då. Det är dags att göra en förändring i ditt liv, för att släppa den dödvikt du har känt dig skyldig att underhålla och börja omringa dig själv med din drömstam. Vad sägs om att vi tar en promenad ner minneslinjen för ett ögonblick och omvärderar var vi var, så vi kan förstå var vi är nu.

Hoppas ni får en underbar fredag mina vänner!