Det är mycket som händer nu!

Jag var på röntgen av knät igår och det är typ så mycket som jag vet om det. Dom som jobbade där sa: -Din läkare har ett svar i eftermiddag så att du vet. Okej, svarade jag medans jag tänkte: Men han kommer ändå inte ringa mig på någon vecka eller två så vad spelar det för roll, jag får väl vänta och se vad som händer. Jag kör på med min träning som vanligt så får det bära eller brista, klart att det gör ont ibland men det får jag väl stå ut med.
Måste säga att det var faktiskt riktigt härligt att få springa utomhus i lördags. Så det här med dokumentären är inte bara jobb utan det medför också mycket roliga stunder som man får ha med filmteamet.
IMG_0869

En till sak som jag hörde precis när jag skrev detta inlägg var att mitt namn nämndes i morgonsändningen av RIX FM och det handlade om någon som hade protes och hade gjort något dumt. Då kom mitt namn upp och det blev lite prat om min utmaning till Marko.
wpid-wp-1408360133957.jpeg

Tänkte jag skulle bjuda på en liten lustig film igen, och här handlar det om misslyckade saker.
https://www.youtube.com/watch?v=F-7wOb65toU