Dagen innan fystest…

Som rubriken lyder så är det dagen innan fystest, och jag måste säga att jag är lite nervös (haha). Vet inte riktigt varför jag är nervös men det är väl så när man ska göra saker som man inte riktigt är van eller bekväm med att göra. Jag lär ju få vänja mig då det kommer bli en del tester då jag behöver veta vad jag ska träna på och få kroppen i bästa skick inför tävling.
Morgondagens test har jag ju inget att mäta mot utan detta blir första som förbundet får se och detta har vi som grund mot nästa test.

Jag kommer göra ett så kallat OCR test (lite specialanpassat i detta fallet) sedan ett trapptest på cykel och ett maxtest med syreupptagning, så det här ska bli intressant.
Testet kommer jag göra hos Aktivitus i Göteborg och jag har ju fått order av ansvarig att inte träna idag eller imorgon innan test för att kunna få ut så bra resultat som möjligt.

Annars så har dessa dagar gått till träning och en del jobb att försöka sy ihop ett “team” som kan hjälpa mig med min satsning och i fredags så var jag på möte med en personlig tränare som ska få ordning på mig och det slutade med att vi kom överens om  hur detta ska gå till så vi ska höras av imorgon när testet är gjort sedan lägga upp planen för kommande säsongen.

Jag kommer återkomma till vem det är och göra en liten fin presentation senare när vi sätter igång.

Så idag blir det att äta bra och ta det lugnt (hur man nu gör det haha)…
Hoppas ni har en underbar dag mina vänner…