Brutalt, det brinner i benen…

Efter den här helgen så måste jag erkänna att mina ben känns som spaghetti. Jag var ute och cyklade i lördags och tog en enklare tur för att få lite frisk luft och få en bra start på dagen. Så kl 08:00 tog jag cykeln och var ute i ca 1,5 timme och utforskade stigarna i skogen.
screenshot_20161126-103412
Men det var inte hör som jag “brände” mina ben utan det var igår, och det var en dag som blev lite annorlunda.
Det började med att min sambos (Mia som är ansvarig för frukosten på Grand Hotel i Borås) telefon ringde kl 05,15.
Vi vaknade ganska omgående då vi hörde att dörren till frukostförrådet (där alla maten finns) hade gått i baklås. Och med tanke på att det var två nya tjejer som jobbade och inte hade öppnat själva förut så var det bara för mig och Mia att åka dit (tyckte det var synd att hon skulle åka själv så jag följde med). Precis när vi kom fram så hade de fått upp dörren, men nu var det bara tt hjälpa till så allt blev klart till öppning.

Senare fick jag ett sms av min kompis Erik som frågade om vi skulle ut och cykla en “lättare” runda, jag svarade att jag inte känner mig hundra i kroppen men en lugn runda klarar jag nog som sagt. MEN Erik “råkade” ta en runda på 2 timmar med enligt mig lite “stökigare” terräng på de mesta ställena så jag var tvungen att leda cykeln på vissa ställen.  Och under turen sa Erik: – förlåt Johan jag tänkte faktiskt inte att det skulle vara så här stökigt!
Efter det stökiga så kom lite sköna nedförsbackar och jag kunde cykla hem med brinnande och lägga mig i ett avkopplande bad!
Så en tung helg men fruktansvärt ROLIG!
img_0263 img_0266 img_0268
(lite bilder fån den fina och lugna terrängen, skall ta med filmkameran nästa gång så man får se den stökiga delen också)