Bra samtal igår, och ska det bli en dokumentär?

God morgon, Igår hände det lite roliga saker genom att jag fick två samtal som fick mig att höja på ögonbrynen.
Det första var från ett långt nummer och jag chansade på att svara, och när jag fick förklarat vem det var så blev jag förvånad.
För i andra änden var ägaren av firman som har hand om uthyrningen av Dune Buggys i Dubai.
image1 image2

Det är ju så att jag skickade ett mail och frågade lite saker om hur allt går till och hur länge man kan hyra dessa leksaker.
Jag fick svar på mail och det såg väldigt seriöst ut, men när dom till och med ringde för att förklara vissa saker och ville se så mailet hade kommit fram blev jag minst sagt riktigt imponerad.

Nästa samtal som definitivt förvånade mig var att jag blev tillfrågad om jag hade lust att avvara lite tid då man ville göra en dokumentär om mitt liv hur det har varit och hur det är nu efter operationen. Frågan jag ställde tillbaka var: varför just mig?.
Ditt liv har ju förändrats till det bättre verkar det som och nu kan du ju göra alla saker du vill, visst din resa har varit tuff men du kämpar på och når oftast dina resultat, och det är sådana människor man gillar att göra saker med.
Mitt svar blev: Okej, kör, när börjar vi?.
Jag fick till svara att han skulle sätta ihop ett “manus” till hur allt skulle vara och så bad han om att få återkomma.
Men det skulle bli inom kort för detta var något han ville göra ganska omgående.
Nu blir det jobb och en god kopp kaffe, må väl mina vänner!