Bra respons från fredagens LIVE-sändning

I fredags så var jag och Gino hos PulsFM här i borås och körde en LIVE-spelning för något som kallas Qlub Quarantine.

Det var lite nerver innan vi börja sända för vi visste inte riktigt hur det skulle vara att spela 3-4 timmar i ett rum med bara 4 personer.
Men efter 3-4 låtar så släppte all nervositet och all gick helt okej om ni frågar mig. Självklart kan man förbättra saker och ting men i det stora hela och för att vara första gången så tycker jag att det var bra.
Idén kom ju till av att man läser om att så många saknar klubbar och musiken som spelas, så varför inte köra en #stayathome och låta de som vill ha klubbmusiken få den fast levererad LIVE via radion eller streaming.
För det var just det som många uppskattade också, att vi körde streaming via facebook så man kunde skriva till oss och “hänga” med oss. Problemet är ju att alla sociala siter blockar ju musiken efter 30 minuter så man måste skapa nya “strömmar”, och det är litet problem tycker vi.
Just denna grejen görs helt ideellt så det finns ingen kassa att ta ur för att betala för dyra broadcastprogram där man får sända vad man vill.

Den stora frågan är om det kommer fler tillfällen? och svaret är JA det gör det, vi sitter i dagsläget och planerar datum och hur vi ska förbättra allt.
Bjuder på lite bilder nedan hur vi hade det!
Foto: Marcus Ronnermar