Bra möte i helgen och mycket att se fram emot!

I helgen var jag i Göteborg och Scandinavian Power WKND, ja det låter kanske lite otippat att just jag skulle dit och kolla lite.
Men om sanningen skall fram så var det faktiskt så att jag skulle ha möte med marknadschefen på Celsius.
IMG_20151205_174521
Vi hade ett möte på runt timmen och det var riktigt roligt att höra hur han ville hjälpa mig, i vanliga fall blir man en i mängden som blir sponsrad och man får lite saker som de har förutbestämt.
Men denna gången så bestämdes det att det skulle “skräddarsy” ett koncept för mig och mitt team. Det är allt ifrån vattenflaskor till kläder som skall tas fram för att det skall bli så bra som möjligt, den mest förvånande frågan som jag fick var: -Har du något favoritmärke på vattenflaska?… Jag bara satt där som ett frågetecken sen började jag skratta, sen sa jag: -Ni har nog bra koll på det där så skicka lite olika så skall vi prova ut någon bra.
Ser verkligen fram emot detta och hoppas att det kommer bli ett långvarigt samarbete.
Idag blir det lite jobb och så har jag ett nytt litet möte kl 13:00 så imorgon kommer jag skriva vad det handlar om.
Må väl mina vänner…