börjar dagen med lite rehab…

Började dagen 09:15 med en cykeltur till min kusin för att få lite frukost där. Jag var lite osäker på att just cykla med tanke på mitt relativt nyopererade knä, men jag valde att ta cykeln och ta fet lugnt bara. Sträckan är inte så lång (kanske 5km) men det är lite uppför och nedför så benen får ändå jobba lite. Och visst kändes det i knät men inte allvarligt ont utan det var vissa stunder bara som det högg till om man säger så, men det vara bara att bita ihop. 

 Jag tycker verkligen om att cykla, vet inte riktigt varför men det är bara skönt på något sätt. Jag var iofs lite trött när jag gick upp för jag spelade igår på säsongspremiären på Grand Hotel Borås, och vilken spelning det var. Mycket folk och ett otroligt bra drag på dansgolvet, blev extra skoj när Gino och Alexander kom förbi och gick loss i DJ-båset. Så vi brände av lite konfetti för att öka stämningen lite extra.  

 Nu blir det att laga lite lunch för att sedan kolla lite F1. Må väl mina vänner…