Blir lite trött, men det är bara att kämpa på!

Känns skönt att komma upp ordentligt på morgonen och få riva av ett pass på gymmet innan jobbet!

Jag är ju lite ensam när jag anländer vid vid om man säger så haha.
Dock så blev jag väckt av min gravida sambo inatt igen kl 04:00 då hon sa att det var kallt i huset, så det var bara att gå upp känna på elementen och konstatera att säkringen till värmepannan slagit ifrån kl 00,30 så det var bara att byta säkringen.
Har märkt att då det är mer än -10 så blir det lite problem med säkringen så jag får nog ringa en elektriker som kommer och avlastar just den säkringen som skjuter i taket hela tiden. Nåja, det finns de som har de värre så man kanske inte ska klaga!

Just ja, jag var och hämtade en ny mikrofon som jag kommer behöva till mitt nya kommande projekt.
Kan dock inte avslöja allt för mycket nu men ni kommer att få reda på det inom kort.

Hoppas ni får en underbar måndag mina vänner!