Blev många tankar igår!.

Midnattsloppet-Stockholm

Gårdagen bjöd på många skratt och mycket tankar angående Midnattsloppet som är nu på lördag.
Jag var ute och sprang en runda igår men det kändes oerhört tungt, var som att kroppen inte hängde med som jag ville.
Springer på tider så jag kommer milen under timmen i alla fall men jag är inte nöjd med det.
Kanske är det så att man inte vill ta ut sig heller inför helgen då jag verkligen MÅSTE ta ut mig och satsa på en grym tid.
Fick höra av Marko igår att han har tränat, men hur mycket är fortfarande ett stort frågetecken.
Jag kanske ska fråga hans fru Jessica hur det går, iofs tror jag inte att hon är på min sida men hon kanske kan läcka lite information ändå!

Ni som hörde programmet igår när jag var med (annars finns länk HÄR) kanske minns att jag sa att jag hade skadat mitt ben för lite mer än en vecka sedan.
Och det som är mitt problem när jag skadar benet är att jag kan inte träna ben alls, för protesen skaver och det gör så ont så man ser stjärnor hela tiden.
Och det är just det stadiet som jag har kommit ur, så igår som sagt var kunde jag ta mig ut i löparspåret utan större smärtor.
Blev lugna 5 km och tiden under 30 minuter vilket många skulle vara nöjda med, men jag har tyvärr sådan tävlingsinstinkt så jag vill bryta alla mina rekord hela tiden.
Kanske måste inse att man kan inte prestera 100% och vara på topp hela tiden, men det är nästan dom här hästpassen som gör att det känns och man känner sig otroligt stark efter dom.
Så idag kommer det bli gymmet efter jobbet för att köra lite roddmaskin och lite motionscykel med intervallprogram.
På det sättet får jag uthålligheten och musklerna får jobba i benet utan att jag har samma belastning som när jag springer.

En annan sak som skall bli spännande är att jag skall förbi en firma som heter Skyltproduktion idag, för dom håller på med att fixa foliering till min löparprotes.
Det är ju lite sponsorlogotyper som skall på samt att det kommer bli färger vilket är tacksamt. Så det ska bli spännande att se vad dom har lyckats med.
Nu ska jag ta min morgonkaffe och jobba lite, må väl alla!