blev firad i förskott av fredagspanelen i SRP4

När jag slutat jobbet igår så var det dags för fredagspanelen i P4 Sjuhärad.

Och skoja inte att jag blev överraskad, visst att Gino fixat lite fika (läs massor) så man började fundera på hur vi skulle få i oss allt. Men allt eftersom programmet gick så kom Sara in på att jag fyller ju år på måndag så det skulle vi minsann fira. Gino och Sara tog ton och in kom alla på redaktionen och sjöng för att sedan ställa fram en tårta. Och inte vilken tårta som helst, utan en tårta med Valentino Rossi´s nummer och smeknamn på.
(min favvoförare och legend i Moto GP)

Jag blev sjukt överraskad och visste inte vad jag skulle säga… Men vi gjorde det bästa och åt så mycket vi orkade.
Sen var det dags att åka hem till familjen och mysa lite under kvällen!

Stort TACK till Gino och Sara för ni finns!