Bilder på mina vänner som jag har gjort / Pictures of my friens that i have made

Satt nu på jobbet och fick lite tid över för lite bildretuschering, så jag tog en bild på min underbara vän Maria (utan att hon visste) och gjorde lite olika bilder med nya bakgrunder, jag tycker att nästan alla blev riktigt bra, ni kan kolla själva nedan. (hon vet inte att bilderna ligger här så hon får skälla på mig om hon blir arg)
4 3 2 1
Så jag hoppas att hon är nöjd med bilderna jag har sänt henne.
Om ni vill läsa denna underbara människas blogg så finner ni den här: www.mariacajdert.com
En tjej som lever för träning och dans.

Måste sen erkänna att det spårade ur med en bild på min vän Erik som jobbar som barchef på ett hemligt ställe 🙂 , ( Ja ni får kolla själva)
Lodet
Erik är en utav hövdingarnas hövding om han gärna får beskriva sig själv lite blygsamt.
Nej nu måste jag jobba lite innan jag går på lunch!
Hoppas att ni har en underbar fredag / Johan Holst

Pictures of my friends..
Im now at work and got little time for a little photo retouching, so I took a picture of my lovely friend Maria (without her knowing) and did some different pictures with new backgrounds, I think that almost everyone was really good, you can check themselves here. (she does not know that the pictures are here so she can yell at me if she gets angry)
I hope she is happy with the pictures I sent her.
If you want to read this wonderful man’s blog and you will find it here: www.mariacajdert.com (in Swedish)
A girl who lives for exercise and dancing.

Must admit later that it went a little bit crazy with a picture of my friend Erik, who works as a bar manager in a secret place 🙂 (Yes you can check for yourself)
Erik is one of chiefs’ chief if he is happy to be describing himself a little modest.
No, now I have to do some work before I go to lunch!
Hope you have a wonderful friday! / Johan Holst