Bara att bita ihop och kämpa, ingen gör jobbet åt mig!

Varje människa måste ha sitt mål i livet. Livet är inte intressant om man inte har något mål. En man utan mål är som ett träd utan blad. Vägen till målet kan vara svår, speciellt om det är ett stort mål.
En viktig sak är att man inte avstår från sitt mål. Man måste vara uthållig och man måste använda alla möjligheter. Om man vill nå målet måste man kämpa trots alla problem som man möter. Vägen är tung och lång med många hinder och bara med mod kan man överleva på den vägen och till slut kan man lyckas.
Det finns många stationer på vägen där man måste stanna och fundera över om man är på den rätta vägen. Vad behöver jag veta?. Efter det måste man fortsätta igen på målets väg. Man går på en väg långsamt och måste stanna och tänka. Man hjälper någon och får hjälp av andra. Ibland krockar man med någon och det känns hopplöst men vägen fortsätter.
Idag kändes det hopplöst när jag gick in på gymmet till exempel, trött och kände redan när jag gick in att kroppen inte riktigt var med mig. Men det var bara att bita ihop, springa några kilometer på löpbandet för att sedan köra styrka.
Nu efter mår jag kanon, klart det känns i kroppen, men på ett bra sätt.
Må väl nu mina vänner så skriver jag mer senare!.
FullSizeRender