Är så tacksam….Familj & vänner betyder ALLT!

Varje dag ger mig en ny möjlighet och jag inser att ju mer jag har min mentala inställning på rätt frekvens desto mer kan livet erbjuda mig. Jag var så mentalt avstängd under 15 år och jag var så totalt ihopfrusen i min själ, men en dag gick jag sönder och allting inom mig brast.

Vilken resa, jag är så oerhört tacksam för allt stöd jag har fått från vänner och familj, och jag kommer att fortsätta min resa en dag i taget.

En resa som är min egna och inte som är någon annans, min resa har blivit en annorlunda och inte någon självklar som brukar vara vanlig. Är jag annorlunda eller bara helt vanlig, men med en lite annorlunda väg i mitt liv? Det är något jag ofta tänker på, för vem är annorlunda och vem är helt enkelt vanlig egentligen?

Jag har fått genomgå en amputation av höger fot efter 15 år av otrolig smärta som jag inte ens önskar min värsta fiende, det har resulterat i fler skador samt förslitningar på kroppen.

2012-04-23 07.00.31 2012-04-25 22.27.49-1

Broskskador, trasiga menisker och avslitna korsband, det har hunnit bli sju knäoperationer och därefter väntar lång rehabilitering. Det är en lång resa för att komma i form igen. Nu, över ett år senare efter sista operationen, känns det som det första kapitlet snart är avslutat.

– Nu är jag taggad. Det är det här man gått och väntat på hela tiden. Knät känns stabilare (inte bra) och jag kan träna på som vanligt, bortsätt från löpningen som jag kommer vänta med tills i sommar!

– Det är det här man rehabar för, vilket jag gjort några gånger. Man hinner precis bli bra igen innan man skadar sig, så man hinner få suget för det varje gång.
Trots att jag varit skadedrabbad flera gånger under karriären finns alltid viljan att komma tillbaka.

– Fokus nu blir att komma i form igen och komma dit jag vet att jag kan vara.

DSC_0066 2 DSC_0407 DSC_0080 IMG_1309 IMG_1287 received_1114853741934255 screenshot_20161126-103412 20161129_190226 Screenshot_20160706-191810

Jag älskar livet och jag älskar livets berg och dalbana. Vad ska jag lära mig idag, vilka erfarenheter får jag idag? Möjligheterna hur kommer dom se ut idag? Kommer jag vara den samme ikväll när jag somnar som jag var idag när jag vaknade? Livet kan bli helt magiskt eller en rejäl utmaning, men med kärlek kommer den bära mig genom dagen även idag.

Så är jag den jag vill vara? Varför inte? Jag har insett med livet att jag faktiskt vill vara den vän jag själv skulle vilja ha. Jag har insett att när jag släpper taget och är öppen för möjligheterna så kommer jag att få vara den jag ska vara precis här och nu. Vilken otroligt häftig känsla!