Äntligen seger – Tenson Tjörn Triathlon 11.3

Förra året så kom vi tvåa och i år så var vi ett väl förberett team fram till Tis då jag fick besked om att simmare och löpare fick lämna teamet på grund av särskilda situationer. Så det blev att panikjaga nya teammedlemmar och vilket team vi fick ihop, Mia som tog simningen och Roger (som kom in i tors och bara sprungit 18km som längst i sitt liv).
Jag är evigt tacksam att ni tackade ja till uppgiften att försöka slå de andra teamen, och som vi gjorde det…
För JA VI KOM ETTA…. Segern smakade extra bra då Mia simmade på 31 minuter och jag kapade mitt personbästa med 20 min så min tid blev 90km på 3 timmar och 3 minuter, sen tog Roger över och levererade 21km på 2 timmar och tio minuter som gav oss vinsten i klassen. Så nu är jag riktigt nöjd och vill passa på att tacka alla sponsorer som hjälper till och tror på mig, och ett speciellt tack till Mia och Roger från botten av mitt hjärta för att ni fanns vid min sida och gjorde bra lopp. Å Marcus min trogne vapendragare, GRYMMA BILDER!

       

Sen passar jag på att tacka ALLA som hjälper till under tävlingen som gör det möjligt för oss att kunna genomföra den. Och så skall vi inte glömma Lotta Nilsson som är tävlingsledare, vilken klippa, du är guld värd….

Och Den eminenta speakern Björn som pratar på timme efter timme… Du e GRYM….

Så nu tror jag det var allt så nu skall jag njuta hemma i lugn och ro….