När humöret inte är på topp!…

Hur ofta ser inte ni både i det verkliga livet och i sociala medier folk som tappar motivationen och låter så deppiga att man nästan blir mörkrädd. Jag har sett en hel del och så fort man tappar motivationen så tror många att livet pladask är över, bara så där. De flesta blir trångsynta och måste nästan bli vägledda ut i rätt riktning. När motivationen sviker, ja då går livet helt enkelt under. Eller?

Man måste hitta saker som får en på bättre humör och som håller både inspirationen och motivationen i liv. Som mig exempelvis, jag mår så mycket bättre efter att jag har varit ute och sprungit eller kört ett pass på gymmet. För att jag vet att man blir lyckligare i själen av det. Jag sätter på musik som får upp mitt humör, jag läser inspirerande bloggar, planerar min framtid och letar efter saker som jag själv är bra på. DU måste hitta det som passar just DIG.

Folk i min omgivning kallar mig för ”Positiva-Johan” då jag alltid hittar det positiva även fast det är stormigt och jag är för det mesta alltid glad. Man kan ju inte vara på topp hela tiden! ;-) När det t.ex blåser, regnar, snöar eller vad det är så gör jag det jag har planerat. Tyvärr har inte alla det lätt att hitta det positiva i en mindre trevlig situation. Men som sagt, försök hitta det som får just DIG på bättre humör. Visst kan du läsa min ord, läsa det som får mig att må bättre men det kanske finns något annat som får dig att må bättre.

Så nu är det upp till just DIG att hitta det DU gillar så kommer du ha en underbar helg framför dig, för det ska jag ha 🙂

Jag ska försöka hjälpa min vän Patrik Fürstenhoff i helgen med lite sponsorer och support när det gäller att sätta nytt världsrekord (över 350km/h), och det gäller snabbast på bakhjulet med MC.
Kolla gärna in klippet nedan då han sätter sitt förra världsrekord!.