H&Ms invigning, Vinci och nu Linköping!

Igår spelade jag på H&Ms invigning av nya butiken i Borås, Den skulle ju ha öppnat för ca 9 månader sedan men nu var det äntligen dags. Och jag skulle stå för musiken under dagen. Det började med att jag kom dit ca 08:30 för att göra en liten soundcheck så allt fungerar (vore ju pinsamt annars). Jag blev förvånad över att det redan var kö utanför då med tanke på att butiken öppnar kl 10. När klockan blev 09:00 så var det dags för mingel med personal samt alla som hade varit med och byggt butiken och när klockan slog 10:00 så var det dags för öppning.

Jag stog precis innanför entrén och spelade musiken så den hördes i hela centrum (konstigt att ingen klagade faktiskt) och alla hade leenden på läpparna för att de skulle få komma in och frossa i nya butiken.

Jag förstår inte hur man kan stå i kö i flera timmar för att få vara ”först” i butiken, det var ju ingen ny kollektion som släpptes, men men.

Efter butiksgiget så var det dags att bege sig hem för några timmars vila sen gick jag till Vinci och brände av några gamla discodängor, det var riktigt underbar dag om jag får säga det själv!

Nu blir det att packa väskan för Linköping står på schemat, så jag skriver mer lite senare… Ciao!

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *