Grym helg men mindre lyckad natt…

Det har varit en bra helg med mycket rörelse, speciellt i lördags då jag började dagen med 1,5h padeltennis och efter det blev det 1,5 h  gym för att avsluta med golfträning under 2h. Just ja, jag spelade ju under kvällen med så när jag vaknade på söndagen så måste jag erkänna att det kändes i kroppen. Men det hindrade inte för att spela padeltennis i går kväll med lite kompisar.
Nattens sömn har dock inte varit den bästa tyvärr, har vaknat typ var 30:e minut så jag fick skippa morgonträningen (får ta den i eftermiddag). Fick också en liten chock när jag vaknade då det hade kommit mycket snö (och det snöar fortfarande haha)..

Det blev till att ploga på morgonen och jag tror faktiskt att det kommer behöva plogas igen vid lunch!

Just ja, har jag sagt att jag tog cykeln till jobbet idag haha!

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *