Gå ut och gör något!

Om du sitter ensam hemma utan att veta vad du ska göra, så finns en lösning, gå bara ut och gör något, ta en promenad eller jobba lite lätt!
Du vet redan tillräckligt om du har bläddrat denna del. Om du inte får resultat beror det inte på att du inte vet rätt saker att säga eller rätt teknik att tillämpa i varje situation. Det beror på att du inte sätter arbetet/sporten i fokus för att få resultaten, du har tankarna på annat i ditt liv.Det beror på att du inte är villig att gå igenom de obevekliga misslyckandena, avslag och obehagliga stunder som är obligatoriska för att få resultaten. Och dessa obekväma saker är inte en sån stor deal ändå.
Föreställ dig att du dör Dina nära och kära ser på dig när du ligger på din dödsäng. Tror du att du kommer att vara i konflikt med tankar om de besvärliga ögonblicken och de avvisningar du var tvungen att gå igenom när du försökte träffa några slumpmässiga tjejer/killar? Tror du att du skulle önska att du inte måste gå igenom så många av dessa hårda stunder? Nej och nej, tvärtom. Eftersom dessa stunder är de som kommer att få dig att stiga upp.
Så om du kämpar med det bara gå ut och gör det. Börja smått. Använd din intuition och gör gradvisa framsteg. Med passion och gradvishet, tillämpas konsekvent över tiden kommer du att sluta göra stora. Tro mig, det kommer fungera, se bara till att gå ut och börja!

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *