Fick en del gjort igår…


Var en riktigt underbar dag igår med jobb, studio &  golf.
Studo? ja du läste rätt, jag var och besökte Fredrik Sandgren på PulsFM igår för att vänja in mig så jag ska känna mig som “hemma” i radiostudion och hur all teknik fungerar. Och då funderar ni: -vad ska han göra där?
Ja om en liten stund ska ni få veta, för det är inte riktigt lika roligt om jag säger det nu utan det blir roligare ju närmare vi kommer till det roliga datumet! Allt gick bra i alla fall, så nu är det bara att gå på min “minisemester” sen blir det full fart.
För jag åker ju till Spanien på måndag med Mia, Så det blir sola och spela golf (otippat va).
Vi åker och hälsar på Göran som har både lägenhet och hus där, så vi kommer ha det gott!
Nej nu måste jag äta lite frukost, må väl mina vänner!

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *