Det skakade till lite…

Igår efter att jag skrivit färdigt inlägget här så passade jag på att ta en kaffe (i restaurangen). Precis när jag kom tillbaka till bordet och hade satt mig så kände jag hur hotellet skakade till och alla fönster vibrerade ganska kraftigt.
Jag tittade runt och möttes av personalens icke förvånande blickar, resterande av gästerna (de 4:a som var där) satt och tittade rund förundrat. De första tankarna jag fick var: -Konstigt att man håller på och spränger så här tidigt på morgonen (kl 06:50)
Sen 10 sek efter mina tankar kom jag ju på mig själv och skrattade lite, självklart var det ett litet jordskalv som hälsade på, och det är tydligen ganska vanligt på den här ön (och tyvärr så är det nästan en riktigt stor jordbävning varje år som hälsar på å ställer till med oreda)
Nu var det ingen fara då detta var en riktigt liten pytteskakning men den kändes iaf och jag blev en erfarenhet rikare!
Annars var dagen ganska lugn igår, vi passade på att hänga vid poolen för att sedan strosa runt i stan en stund, det var en del byggnader som man inte fick gå nära då det var stor rasrisk. Man får en skum känsla när man ser skadorna på riktigt och inte genom tidningar eller tv.
  
Må väl mina vänner för nu skall jag äta frukost och njuta av de sista dagarna här på ön (kanske skall väcka resterande av familjen snart så de får lite frukost haha)

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *