Det kostar inget att försöka, så kom igen nu!


Alla inklusive mig, du och någon annan person i världen kommer i en nedgång någon gång i livet. De saker du behöver komma ihåg är att det kommer att gå och du kommer tillbaka till ditt vanliga jag. Det finns dock några tekniker du kan använda för att påskynda processen och få dig att börja känna dig bättre omedelbart. Här är en lista med tips som jag sätter ihop. Vissa av dem kan vara användbara för dig och några inte. Det är fortfarande en bra lista att läsa över och ge dessa saker ett försök.

1. Börja röra på dig nu. När du är stillastående och försöker räkna ut någonting att göra, är chansen att du inte verkligen njuter av dig själv och du kanske har fastnat i en negativ inställning. Ge dig inte tid att tänka eller prata själv utan att vidta åtgärder. Stå upp just nu och börja flytta dig i någon riktning. Även om dina framsteg är minimala, kommer du bara att känna dig mycket bättre än du satt och tänkte.

2. Hitta något att bli glad av och gör det. Även om det inte är något du kan göra just nu tänker du på något som skulle få dig att känna dig upphetsad. Njut av tanken på att göra din favoritaktivitet eller kom ihåg en tid när du var väldigt glad över en viss sak. Verkligen känner spänningen när den kommer in i kroppen och håller inte tillbaka.

3. Skriv ner ett mål och arbeta mot det. Oavsett om det är ett långsiktigt eller kortsiktigt mål skriv ner det och håll fast vid det. Du kan göra det så stort eller litet som du vill. Det viktigaste här är att göra ett mål och börja göra framsteg nu.

4. Hitta något eller någon som är inspirerande att lyfta dig. Det kan vara en historia som gör dig glad eller kanske du tittar på en motivationstalare. Vad som än inspirerar ger du bara ett skott. Försök ge det minst 10 minuter innan du vänder dig och fortsätter till något annat.

5. Inse att alla får så här och det kommer att passera. Ibland bara veta att denna fas är tillfällig och bättre saker kommer att komma är tillräckligt för att lyfta dig ur din nedgång.

6. Var social eller få lite stöd från din familj och dina vänner. Du kanske bara vill vara runt andra människor eftersom de tenderar att uppmana dig och hålla dig distraherad. Du kanske vill komma med någon nära och dela hur du känner genom att fråga om deras stöd.

7. Ersätt dina negativa tankar med positiva. Ta verkligen tid att dra ut dina negativa tankar och fokusera på de som gör dig lycklig.

8. Lev i ögonblicket och gör något du tycker om. När du verkligen suger in i nuet är det svårt att oroa sig för saker som ska komma eller vad som hände i det förflutna. Gå ut och lukta på några blommor eller baka något riktigt gott att äta.

Vad som än krävs för att hjälpa dig att komma ur denna nedgång blir det värt det när du gör det. Tänk aldrig att du måste leva i en deprimerad sinnesstämning. Du har alltid valet att komma ut ur detta och bli motiverad att göra vad du vill. Lycka till!

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *