Ajajaj vilken miss, borde tänkt till!

När jag vaknade 05:45 kände jag mig fruktansvärt motiverad att få igång löpningen, och speciellt här i värmen skulle det bli underbart med en tur på morgonen innan dagens sol och bad.
Märkte dock när jag skulle byta om att jag inte hade mina vanliga ”löparstrumpor” med mig och vid den tiden var det inte många affärer öppna så jag tänkte: Äh några kilometer i vanliga strumpor kan väl inte skada…. HAHAHA ack som jag misstog mig!

Planen var att springa 6km men efter 2km så brände det till under min fot och jag kunde konstatera att värmen och fel strumpor hade orsakat en blåsa (konstigt att det kom så snabbt tänkte jag ändå).
Så det var bara att pina sig hem med den jobbiga smärtan under foten. När jag kom till hotellrummet så låg ju resterande av familjen och sov (inte så konstigt med tanke på tiden) och jag försökte vara så tyst som möjligt för att inte väcka någon under tiden som jag duschade och fixade foten med Compeed…. Får se om jag hittar några löparstrumpor här på ön annars får jag vänta med löpningen tills jag kommer hem.

Så nu känns det när jag skall gå vill jag lova men det ska inte hindra dagens besök på Aqualand, frågan är bara vad jag kommer kunna utföra med protesen på denna äventyrliga plats… Ja vi får se!

Må väl mina vänner!

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *