2 veckor kvar…

NU är det exakt 2 veckor kvar tills jag skall vara med på Tjörn Triathlon 11.3 så jag passade på att värma upp benen lite efter min semester på Kos.
Och JA det var jobbigt haha, kan inte säga att jag har varit helt hälsosam under semestern så det märktes när jag trampade igång. Hade plan på att bara cykla en 60km runda utan att tänka på tider mm. och bara få en go runda och några mil i benen. Det började i fint i lite molnigt väder och jag kände att det här kan bli en skön runda, MEN efter 30km så började det att regna och självklart hade jag inga såna kläder på mig haha. Så det vara bara att trampa på hem så fort jag kunde, och det var verkligen då jag kände att jag inte cyklat på ett tag.
    
När jag kom hem så blev det en varm dusch och lite mat för att få en bättre återhämtning. Satt och funderade lite på hur jag skall lägg upp min strategi när det gäller cyklingen men det kommer bli bra för jag är bättre förbered i år och jag känner att de andra två teammedlemmarna är i bättre form än förra året (Terese var nyopererad i korsbandet och José fick problem med höften så NU i år skall vi prestera bättre!)
Det jag vet är att det kommer bli roligt och vi SKA få underbart väder (hoppas jag)… Hoppas vi ses på Tjörn om 2v!

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *